Projectes

JF Trio

Jofre Fité (piano)
Héctor Tejedo (contrabaix)
Marc Barnaus (bateria)

Amb dos dels músics amb qui més química té tocant, Jofre Fité proposa un repertori basat en composicions pròpies inspirades en el jazz modern i tradicional, el pop i la música clàssica, també en versions de formacions com The Bad Plus, EST o The Beatles.

Marta Viñeta (veu, pedal d'efectes)
Jofre Fité (piano, sintetitzador)

Atbara és un duo que explora un repertori de temes coneguts de les darreres dècades. Amb arranjaments desacomplexats, combinant el so acústic amb l'ús de l'electrònica, Atbara explora temes de Bruno Mars, Beatles o Metallica, presentant així un directe sorprenent, fresc i divertit.

Joel Ríos (guitarra)
Jofre Fité (piano, teclats)
Alan Pribizchuk (baix)
Denís Suárez (bateria)

The Broken Frame és el fruit del treball de quatre músics de jazz joves, de diversa procedència però idèntiques inquietuds. Malgrat no renunciar al bagatge històric del jazz, en la seva música hi aparèixen entrellaçats el rock progressiu, el funk, la música electrònica, el pop o el hip-hop.

Dídac Garcia (veu), Àlvar Moya (veu), Iván Jiménez (trompeta), Oriol López (trombó), Eudald Bonals (guitarra), Jofre Fité (teclats), Valentí Riera (baix), Adrià Carpio (bateria).

Nascuts entre palmeres i cocoters arriba la Tropical! Aquest grup de versions del Bages (Barcelona) s'ha convertit en un sinònim de festa, alegria i bon rotllo per allà on passen, oferint un directe potent i enèrgic per no parar de ballar i cantar.